13 Απριλίου 2021

Ο μεγάλος πειρασμός των εσχάτων. Η αμφισβήτηση του Θεανθρωπίνου προσώπου του Ιησού Χριστού.

†... Μετά όμως έχουμε ένα τρίτο και τελευταίο βήμα του οικουμενισμού.
Είπαμε, πρώτα Ορθοδοξία - Ρωμαιοκαθολικισμός - Προτεσταντισμός.
Αυτά προσεταιρίζοντε Ιουδαϊσμό -  Μωαμεθανισμό. Αυτά τα πέντε ενωμένα.
   Και πάμε τώρα, στο τρίτο βήμα. Το βήμα είναι, όλες οι λεγόμενες φυσικές θρησκείες που είναι ειδωλολατρικές, Βουδισμός και λοιπά.. και λοιπά.. να ενωθούν όλα αυτή η λεγόμενη υπέρ θρησκεία. Οι άνθρωποι οι Ορθόδοξοι - δέν αναγνωρίζω κανέναν άλλον - όταν θα έρθει αυτό.. και έρχεται..θα είναι ο μεγάλος πειρασμός των εσχάτων!
Τί σημαίνει μεγάλος πειρασμός των εσχάτων; Είναι γραμμένο στην Αγία Γραφή, στην Καινή Διαθήκη, είναι ο πειρασμός αυτός, που θα δημιουργήσει την αμφισβήτηση του Θεανθρωπίνου προσώπου του Χριστού. Που ανοίγει αυτή η αμφισβήτηση, διάπλατα τον δρόμο προς τον οικουμενισμό. Αυτός είναι ο τελευταίος πειρασμός της ιστορίας. Θα σας τον πώ, ποιος είναι. 

   Στην θρησκεία, την πρό του Αντιχρίστου, πριν εμφανιστεί ο Αντίχριστος, θα ενωθούν όλες οι θρησκείες, θα τις ενώσει ο οικουμενισμός στην θρησκεία, την πρό του Αντιχρίστου. Γιατί θα είναι η πρό του Αντιχρίστου; Διότι με την παρουσία του Αντιχρίστου, αφού βέβαια ο οικουμενισμός έργο του διαβόλου 100%, πώς τον λέει τον οικουμενισμό ο πατήρ Ιουστίνος Πόποβιτς.. παναίρεση!
Δέν είναι μία αίρεση, είναι το σύνολο όλων των αιρέσεων, που πότε εμφανίστηκαν επάνω στη Γή. Αυτός, ο οικουμενισμός οδηγεί στον Αντίχριστο. Γι' αυτό σας είπα, πριν από τον Αντίχριστο, θα φτάσουμε στον οικουμενισμό. Όταν θα έρθει ο Αντίχριστος, τότε αυτός, θα καταργήσει τον οικουμενισμό.

   Ακούστε τι παιχνίδι γίνεται..
Θα τον καταργήσει τον οικουμενισμό και αυτό, δέν είναι, γιατί το φανταζόμαστε έτσι.. είναι γραμμένο στην Καινή Διαθήκη ακούσατέ το. Στήν δευτέρα (Β') προς Θεσσαλονίκης γράφει ο Απόστολος Παύλος : " ὁ ἀντικείμενος καὶ ὑπεραιρόμενος ἐπὶ πάντα λεγόμενον Θεὸν ἢ σέβασμα, ὥστε αὐτὸν εἰς τὸν ναὸν τοῦ Θεοῦ ὡς Θεὸν καθίσαι, ἀποδεικνύντα ἑαυτὸν ὅτι ἐστὶ Θεός." (Β' Θεσσαλονικείς 2,4)
Ο Αντίχριστος, θα είναι ο αντικείμενος και υπεραιρόμενος, αυτός, που θα αντίκειται στον Χριστό, άρα Αντίχριστος!
Όχι απλώς, να υπερηφανεύεται, αλλά υπεραιρόμενος!
Πιο πάνω, από κάθε τί που ποτέ, στάθηκε πάνω στη Γή αξιόλογο. Επί πάντα λεγόμενον θεόν ή σέβασμα. Θα λέει, ότι είναι επάνω, για κάθε τί που λέγεται, ότι είναι θεός ή είναι σέβασμα, δηλαδή, πάνω από τον Άγιο Τριαδικό Θεό.. Πάνω από τον Βούδα.. πάνω.. πάνω.. από όλα!
θα καταργήσει, όλες τις θρησκείες που θα έχουν ενωθεί, ώστε αυτός, στο ναό του Θεού, σαν θεός θα καθίσει και θα πεί, εγώ είμαι θεός! Δέν υπάρχει άλλος Θεός.. Και θα αποδεικνύει τον εαυτό του ότι είναι θεός.
Θα αποδεικνύει με ψεύτικα θαύματα, το λέει ο Απόστολος Παύλος πιο κάτω, είναι φοβερό πράγμα, είναι φοβερό, πού οδηγεί ο οικουμενισμός..!

   Άλλα δύο λόγια, για τον μεγάλο πειρασμό των εσχάτων..
Ο Κύριος, μας ειδοποιεί στην Αποκάλυψη και γράφει στον Άγγελο της Φιλαδελφείας: " ὅτι ἐτήρησας τὸν λόγον τῆς ὑπομονῆς μου, κἀγώ σε τηρήσω ἐκ τῆς ὥρας τοῦ πειρασμοῦ τῆς μελλούσης ἔρχεσθαι ἐπὶ τῆς οἰκουμένης ὅλης, πειράσαι τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς.
(Αποκ. 3,10) Εσύ φύλαξες! Εγώ, θα σε φυλάξω από την ώρα του πειρασμού που πρόκειται να έλθει, επάνω σε ολόκληρη την οικουμένη, για να θέσει σε δοκιμασία, αυτούς, που κατοικούν επάνω στο πρόσωπό της Γής. Και ποιος είναι αυτός ο πειρασμός; Η αμφισβήτηση, του Θεανθρωπίνου προσώπου του Χριστού. Ποιος είναι ο Χριστός; Ποιος είναι; 

   Η θεοσοφία και ο μασονισμός, το έχουνε δείξει αυτό. Έχουνε μία εικόνα, διαφόρων μεγεθών, το λεγόμενο « Δείπνο » ο μυστικός δείπνος των Μυστών. Από την λέξη μύστης / μυστήριο / μυστικός. Εξάλλου, μυστικός, θα πεί, αυτός, που ενώνεται με τον Θεό. Με τον Χριστό εν προκειμένω στο μυστικό δείπνο. Ακούστε πώς..
Έχουνε στη μέση τον Χριστό. Αριστερά του και δεξιά του, έχουν άλλους, όχι τους 12 μαθητές, ο Ζωροάστρης, ο Μίθρας ο Μωυσής, ο Μωάμεθ ο Βούδας αριστερά του και δεξιά του.. αυτοί λέγονται μύστες και συνεπώς, δέχονται τον Χριστό ώς μύστη, της τάξεως ενός Βούδα ενός Μωάμεθ, ενός.. ξέρω 'γώ..  
Άρα αμφισβήτησης του Θεανθρωπίνου προσώπου του Χριστού! Αυτό κυκλοφορεί.
Αν ποτέ πάτε σε ένα σπίτι και δείτε αυτό το κάδρο, να ξέρετε ότι, στο σπίτι αυτό, υπάρχει μασόνος. 
Ώστε, αυτός είναι ο μεγάλος πειρασμός..!
Αυτός ο πειρασμός όμως, ήδη ενεργείται στην εποχή μας ώστε, δημιουργεί την απιστία εις το Θεανθρώπινο πρόσωπο του Χριστού. Και δυστυχώς, σε αυτόν τον πειρασμό και η πατρίδα μας είναι εκείνη η οποία, - τί να πώ .. δέν καταλαβαίνει - 
η οποία κατασκευάζει αυτόν τον πειρασμό. Όταν διαρκώς απομακρύνεται με την αποστασία, από τον Ιησού Χριστό ώστε, μπορεί να ακούσετε από κάποιον βουλευτή καμιά φορά.. ο Θεός, χωρίς να ξέρουμε σε τί Θεό πιστεύει.
Ακούσατε ποτέ το όνομα Χριστός;
Ποτέ! Τι σημαίνει αυτό αγαπητοί μου, σημαίνει, ότι τα πράγματα, πηγαίνουν διαρκώς σε αυτή την αποχριστιάνιση, 
τί να πούμε... Στωμεν καλώς!
Γι αυτό θα σωθεί μόνο το λείμμα.
Γι αυτό μας είναι χρήσιμο να ξέρουμε, ποιό είναι το όνομα του Θεού.
Διότι και ο Βουδισμός λέει θεός..
Και ο Μωαμεθανισμός λέει θεός..
Ποιος είναι όμως αυτός ο θεός..
Πατήρ Υιός και Άγιο Πνεύμα! 
Ένας Θεός, τρία τα πρόσωπα.
Ο Αγιος Τριαδικός Θεός!

Απόσπασμα από την 9η ομιλία στο βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης « Προφήτης Ησαΐας ».

Όλες οι ομιλίες της Κατηγορίας :
" Προφήτης Ἡσαΐας " εδώ ⬇️
http://arnion.gr/index.php/p-thanasios-mytilina-os/milies-p-thanasiou/palaia-diauhkh/profhths-hsaias
↕️
https://youtube.com/playlist?list=PLxBsMI6pr40roq6wNOsNj_674Ff0e-mr3

Απομαγνητοφώνηση: Αθανάσιος Άμβωνας.

🔸Επεξηγηματικό βίντεο Ασπάλαθου.
https://youtu.be/8tNfAHRkTCk

__⬇️Playlist "Ασπάλαθου".⬇️__
https://aspalathos21.blogspot.com/2021/07/blog-post_83.html?m=0

📃Απομαγνητοφωνημένες ομιλίες του πατρός Αθανασίου. ⬇️
https://athanasiosamvonas.blogspot.com/2021/04/blog-post_15.html?m=1

📜 Αποσπάσματα ομιλιών πατρός Αθανασίου ⬇️
https://athanasioslogos.blogspot.com/?m=0

__⬇️ Facebook ⬇️__
https://www.facebook.com/groups/1637818926362004/?ref=share

Κατάλογος ομιλιών πατρός Αθανασίου Μυτιληναίου.
https://drive.google.com/file/d/1JmrxaObMVyTA4_pS5yuMaQdoBf8-LwBP/view?usp=drivesdk

†.Πρός Δόξαν τοῦ Ἁγίου Τριαδικοῦ Θεοῦ.